Service en onderhoud


Wij zijn engineers in hart en nieren. We hebben passie voor techniek en staan voor een sterk staaltje vakmanschap waar wij in geloven en waar wij garant voor staan. Daarom gaat er net zoveel aandacht in het onderhoud als in de ontwikkeling van een machine of systeem.

Bij onverwachte gebeurtenissen is onze service snel en zonder gedoe. Wij zorgen er gewoon voor dat het opgelost wordt. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. 


Bel +31 (0) 594 - 517524
Mail service@boikon.nl

 Verantwoordelijk

Een belangrijk aspect in onze dienstverlening is verantwoordelijkheid nemen. Wij nemen de verantwoordelijkheid vanaf de eerste dag. Door onze ervaring in verscheidene projecten voorzien we tijdig kleine en grote uitdagingen van een project. Zo denken wij zelfs na of een ontwerp wel door uw voordeur past.

Betrokkenheid

U blijft betrokken bij elke stap in de ontwikkeling. Samen nemen we uitgebreid de tijd om een betrouwbare planning op te stellen. Hoe beter dit gebeurt, hoe minder verrassingen tijdens de uitvoering. Samen met u willen wij tijd en energie steken in het maken van passende oplossingen.

Flexibiliteit

Voortdurende verandering in de productie en verpakkingsindustrie vereist flexibiliteit. Terug te vinden in onze wijze van ontwikkeling, engineering én in onze service. Geen 9 tot 5 mentaliteit, geen keuzemenu wanneer u belt en simpelweg persoonlijk contact met iedereen binnen Boikon.

 

False