De uitdaging bij Boikon

Je bent verantwoordelijk voor de eindassemblage, installatie en inbedrijfname van hightech systemen. Dit betekent dat het monteren, bekabelen, aansluiten, afstellen en testen van allerlei installaties en machines uiteindelijk tot je takenpakket gaan behoren. Veelal werk je in de geavanceerde productiehal te Leek, maar ook regelmatig (internationaal) op locatie bij de klant. Je bouwt geavanceerde productiesystemen in combinatie met veiligheidssystemen tot één klantspecifieke oplossing. Je krijgt als allround techneut te maken met een diversiteit aan technische disciplines. Je kunt je multidisciplinaire technische kennis hier dus volledig in kwijt. Afhankelijk van je betrokkenheid bij de assemblage, ben je ook betrokken bij de montage en installatie bij klanten in binnen- en buitenland.

 

De kerntaken

 • Montage van hightech systemen
 • Bekabelen en aansluiten van installaties
 • Testen en proefdraaien van machines
 • Montage en installatie bij klanten in binnen- en buitenland

 

Je profiel

Je volgde bij voorkeur een MBO of MBO+ mechatronica opleiding. Een werktuigbouwkundige of elektro technische achtergrond met een allround interesse behoort ook tot de mogelijkheden. Je werkte eerder binnen de allround machinebouw en weet wat er bij montageleiding komt kijken. Mechanische en pneumatische kennis is een vereiste. Daarnaast is elektrotechnische kennis en beheersing van de technisch Engelse taal (basis) wenselijk. Klantgerichtheid, prestatiemotivatie en stressbestendigheid vormen de organisatiecompetenties van Boikon en zijn basisvoorwaarden voor succesvol acteren.

 

Werken bij Boikon

Boikon is een hechte groep techneuten met passie voor techniek, die hard werken en graag mooie dingen maken. Sinds 1995 houden wij ons bezig met het ontwikkelen van grensverleggende oplossingen in de productieautomatisering. Wij zijn gevestigd in Leek, provincie Groningen.

Ons aanbod van machines en systemen is een sterk staaltje vakmanschap waar wij in geloven en waar wij garant voor staan. De vragen van onze opdrachtgevers inspireren ons om te blijven ontdekken hoe iets slimmer kan. Optimaliseren en innoveren heeft bij ons nooit een eindstation.

Wij bieden jou:

 • Afwisselend en uitdagend werk;
 • Leuke collega’s met passie voor techniek en innovatie;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Aanvullende scholing en cursussen.
Hey "collega!"
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Shaping Technological Innovations

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast