De uitdaging

Binnen het projectteam ben je van ‘A tot Z’ verantwoordelijk voor het ontwerpen van het elektrotechnische deel van hightech systemen en productielijnen. Je focus ligt hierbij op het hardwarematige deel, maar je overziet het totale concept. Je ontwerpt en selecteert hardware van elektrotechnische systemen, en verzorgt de inkoop van de hardwarecomponenten, waarbij je beoordeelt of deze voldoen aan de technische en functionele specificaties van de systemen. Je werkt aan verschillende grote projecten tegelijkertijd. Gedurende het project sta je in nauw contact met de klant, leveranciers en directe collegae.

 

Als Project Engineer Elektrotechniek krijg je alle vrijheid om invulling te geven aan jouw functie, je houdt toezicht op de uitvoering en vervult een begeleidende rol tijdens de productie. Je stelt o.a. specificaties op en bent nauw betrokken bij optimalisatietrajecten.

 

Kerntaken

▪ Ontwerpen en opstellen van elektrotechnisch specificaties van besturingssystemen
▪ Uitwerken van elektrotechnische tekeningen in EPLAN
▪ Inkoop van elektrotechnische componenten en systemen
▪ Toezicht houden en vervullen van begeleidende rol in productie
▪ Inbedrijfstellen en I/O check van elektrotechnische besturingssystemen

 

Het profiel

Je hebt een elektrotechnische opleiding en werkervaring op HBO-niveau. Je hebt relevante ervaring op het gebied van hardware engineering en elektrotechnisch tekenen. Je bent proactief, nieuwsgierig en hebt kennis van EPLAN, NEN 1010, NEN 60204, de machinerichtlijn en de EMC-richtlijn. Je bent een echte teamplayer en houdt van uitdagingen.

Hey "collega!"
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    • Shaping Technological Innovations

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast