BOIKON Services

Wij zijn engineers in hart en nieren. We hebben passie voor techniek en staan voor een sterk staaltje vakmanschap waar wij in geloven en waar wij garant voor staan. Daarom gaat er net zoveel aandacht in het onderhoud als in de ontwikkeling van een machine of systeem. Bij onverwachte gebeurtenissen is onze service snel en zonder gedoe. Wij zorgen er gewoon voor dat het opgelost wordt.

Verantwoordelijk

Een belangrijk aspect in onze dienstverlening is verantwoordelijkheid nemen. Wij nemen de verantwoordelijkheid vanaf de eerste dag. Door onze ervaring in verscheidene projecten voorzien we tijdig kleine en grote uitdagingen van een project. Zo denken wij zelfs na of een ontwerp wel door uw voordeur past.

Klantspecifieke service

Voorkomen is beter dan genezen

U wenst uiteraard dat uw installatie probleemloos blijft draaien. Hiervoor biedt BOIKON de mogelijkheid tot een klantspecifiek service en onderhoudsplan. Door middel van preventieve inspecties kunnen storingen tijdig worden voorkomen en blijven onderhoudskosten beheersbaar. Toekomstige werkzaamheden worden beter inzichtelijk en kunnen hiermee in de planning en budgettering worden meegenomen.

Wet- en regelgeving

Up-to-date volgens alle richtlijnen

Tegenwoordig is veiligheid een belangrijk onderdeel binnen organisaties. BOIKON levert installaties volgens de wettelijke richtlijnen, zoals laagspanningsrichtlijnen, EMC richtlijnen en Machinerichtlijnen.

Toegevoegde waarde

Betrokken bij iedere stap in het proces

Onze monteurs leveren “toegevoegde waarde” door kennis en zelfredzaamheid. Ze kunnen u ter plaatse van advies op het gebied van gebruikersonderhoud voorzien. Voor oplossen van storingen, revisies, modificaties of spare parts kunt u op ons rekenen.

Betrokkenheid

U blijft betrokken bij elke stap in de ontwikkeling. Samen nemen we uitgebreid de tijd om een betrouwbare planning op te stellen. Hoe beter dit gebeurt, hoe minder verrassingen tijdens de uitvoering. Samen met u willen wij tijd en energie steken in het maken van passende oplossingen.

Training

Ook voor de ondersteuningen in het trainen van uw personeel bent u bij Boikon aan het goede adres. Het optimaliseren van uw productieproces begint natuurlijk bij de totstandkoming van de oplossing. Maar de oplossingen komt pas volledig tot zijn recht als uw werknemers zich vertrouwd voelen met de nieuwe systemen en weten hoe ze moeten handelen bij bijzondere situaties.

Marijn Tiemens Service engineer
Stefan Absen Service engineer
Niels Beukers Service engineer
Leon Hoogland Service engineer

Flexibiliteit

Voortdurende verandering in de productie en verpakkingsindustrie vereist flexibiliteit. Terug te vinden in onze wijze van ontwikkeling, engineering én in onze service. Geen 9 tot 5 mentaliteit, geen keuzemenu wanneer u belt en simpelweg persoonlijk contact met iedereen.

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast