Cases

BOIKON brengt de oplossingen in kaart waarvan je zelf (nog) niet wist dat er een oplossing voor nodig was. Dit houdt natuurlijk in dat we operationeel zijn in een breed scala aan sectoren. Onderstaand een kleine greep uit de markten waarin wij operationeel zijn.

Aerospace

Fabrikanten in de aerospace industrie moeten naast het streven naar kostenreductie ook tijdig inspelen op veranderingen in de milieuwetgeving. De grootste uitdaging is het produceren van lichtere en onderhoudsvriendelijkere vliegtuigen. Lees meer over wat BOIKON betekent voor deze sector!

Automotive

De auto-industrie, oftewel automotive, heeft in het verleden al veel ontwikkelingen doorgemaakt. Auto’s worden tegenwoordig steeds luxer uitgerust met nieuwe technologieën en zware accupakketten. Dit heeft het gewicht de afgelopen jaren doen toenemen. Om dit te compenseren is de automotive, net als de aerospace, op zoek naar alternatieve, lichtere materialen. Meer over BOIKON en automotive lees je hier.

Food industries

De voedingsmiddelen industrie is een van de koplopers op het gebied van productieautomatisering. De bedrijven blijven zich sterk ontwikkelen en hun wensen rondom productiecapaciteit en efficiëntie wordt steeds veeleisender. Meer over de voedingsindustrie hier.

Kennis instellingen

Kennisinstellingen, ook wel universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstellingen en academische ziekenhuizen genoemd, zijn verantwoordelijk voor 80% van het onderzoek in Nederland. Op het gebied van onderwijs en onderzoek is een veilige werkplek essentieel. Het is algemeen bekend dat aan universiteiten minimale middelen zijn toegewezen dus efficiënt kunnen werken is van belang. Wat BOIKON betekend voor kennisinstellingen lees je hier.

Laboratoria

In een laboratorium verrichten wetenschappers of studenten scheikundig, biologisch en natuurkundig onderzoek. Het verversen van lucht, koelen, verwarmen en het afzuigen van gassen en dampen zijn essentiële processen voor een veilige werkomgeving en betrouwbare resultaten. Wat we voor jouw labarotoria kunnen betekenen? Lees het hier.

Maak industrie

De maakindustrie is verantwoordelijk voor een groot deel van het Nederlands BNP. Het is en blijft essentieel voor de Nederlandse economie dat deze industrie zich blijft ontwikkelen en flexibel is. Het verzekert de positie van Nederlandse handel ten opzichte van internationale concurrenten. Meer over de maakindustrie hier!

Medical

Met de medische industrie richten wij ons op ondernemingen die medische hulpmiddelen produceren en verpakken. Verpakkingen moeten de medisch steriele instrumenten beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vocht, stof, vallen en stoten. BOIKON en de medische sector.

Pharmaceutical

Samen met bedrijven op het gebied van life sciences zijn farmaceutische bedrijven sterk afhankelijk van veranderingen in de gezondheidszorg en ontwikkelingen binnen de geneeskunde. Farmacie op de voorgrond!

Tobacco industries

De tabaksindustrie is van alle industrieën wellicht het meest onderhevig aan veranderingen in wet- en regelgeving. Dit zorgt ervoor dat er regelmatig producten en verpakkingen worden aangepast. De tabaksindustrie is dus genoodzaakt om regelmatig hun productie- en verpakkingslijnen aan te passen. Lees hier meer over hoe BOIKON dit probleem tackled.

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast