Over ons

Over BOIKON

BOIKON staat voor slimme techniek, creatieve ingevingen, innovatieve automatisering en krachtige ontwerpen - en dat allemaal onder één dak. Wij hebben vandaag de oplossing voor het vraagstuk waar u morgen pas aan denkt. Dat noemen we shaping technological innovations.

Vorm de wereld

BOIKON is als een dynamisch en levend organisme, dat zichzelf aan weet te passen aan iedere uitdaging en verandering. Aan kansen. Aan innovaties. En aan vragen vanuit de markt.

BOIKON ontwikkelt nieuwe technologieën, vormt de wereld en geeft kleur aan verschillende sectoren, producten en diensten. Dat doen we middels onze 'engines': DJURA, FALKO, FOSKE, SYBOLT en DUCO. Deze motoren houden onze innovatiegenerator draaiende, van track & trace tot sterilisatieafdelingen tot vliegtuigonderdelen tot woningbouw.

Vorm de toekomst

BOIKON heeft een groot vormend vermogen. Onze ingenieurs bedenken continu nieuwe oplossingen en lossen problemen op. Creëren kansen en maken bestaande technologie steeds beter.

Al zouden we het willen, we kunnen niet stilzitten. Pro-actieve techneuten, in hart en ziel. Dat is de energie en flexibiliteit die je ervaart wanneer je met ons samenwerkt, en dat is wat je weerspiegeld ziet in onze slogan: SHAPING TECHNOLOGICAL INNOVATIONS.

Vorm het hart

Onze engines opereren onder hun eigen naam op de markt binnen hun specifieke sector, maar onze thuisbasis blijft altijd het hoofdkwartier in Leek. BOIKON is daarin de business keeper die de geleverde oplossingen onderhoudt, updatet en doorontwikkelt. Zo bieden we ruimte aan kennisoverdracht en slimme samenwerking, en bundelen we onze innovatiekrachten. Daarom zeggen we: DJURA, FOSKE, DUCO, FALKO en SYBOLT zijn allemaal POWERED BY BOIKON.

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast