Tobacco industries

De tabaksindustrie is van alle industrieën wellicht het meest onderhevig aan veranderingen in wet- en regelgeving. Dit zorgt ervoor dat er regelmatig producten en verpakkingen worden aangepast. De tabaksindustrie is dus genoodzaakt om regelmatig hun productie- en verpakkingslijnen aan te passen.

Automatisering in de tabaksindustrie vraagt om flexibele frames en constructies

De tabaksindustrie is het bewijs dat de beste oplossing een flexibele oplossing moet zijn. Producten en verpakkingen veranderen namelijk razendsnel. Onze oplossingen zijn zowel mechanisch als besturingstechnisch opgebouwd uit modulaire bouwstenen. Makkelijk aan te passen aan wensen in de toekomst.

Tabak handling

Wij ontwikkelen en fabriceren installaties en systemen voor een grote diversiteit aan toepassingen in de tabaksindustrie. Of het nu gaat om totale transport- en handlingoplossingen, high-end tabakaanvoerinstallaties of end-of-line oplossingen, BOIKON automatiseert en optimaliseert alle productieprocessen. Ons productplatform bevat een breed scala aan oplossingen voor primair tabak, sigaret handling, productie en verpakking van sigaren en andere tabaksproducten (MYO / RYO).

Wij zijn ook actief in deze sectoren

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast