Aerospace

Fabrikanten in de aerospace industrie moeten naast het streven naar kostenreductie ook tijdig inspelen op veranderingen in de milieuwetgeving. De grootste uitdaging is het produceren van lichtere en onderhoudsvriendelijkere vliegtuigen.

Optimaliseren thermoplastisch composiet onderdelen productie

Vliegtuigen worden steeds meer van composiet materialen gemaakt. De voordelen rondom gewichtsreductie en lagere productiekosten maken thermoplastisch composiet een waardevol materiaal. Boikon helpt partners in de aerospace om de productie van thermoplastisch composiet onderdelen te optimaliseren en rendabel te maken.

Uni-directional tape (UD tape)

Thermoplastisch composiet, specifiek thermoplastisch composiet Uni-directional tape (UD tape), is een innovatief materiaal met unieke eigenschappen die zeer waardevol zijn voor de luchtvaartindustrie. Het materiaal is uitermate licht, duurzaam, recyclebaar en het verwerkingsproces is te automatiseren. De door ons ontwikkelde tape laying technologie draagt bij aan een optimaal verwerkingsproces van UD tape.

Thermoplast tape laying machine

Thermoplastisch composiet UD tape was tot voor kort niet voor alle industrieën een toegankelijk productiemateriaal. Benodigde kennis rondom de bewerking en productie van de thermoplastisch composiet vereist veel investering in middelen en kennis. Met als resultaat een hoge kostprijs. De Falko ATL produceert thermoplastisch composiet laminaten en near-net-shape producten. De ultrasone lastechnologie maakt een veilige, betrouwbare en efficiënte productie van thermoplastisch composiet producten mogelijk. In combinatie met verschillende innovatieve technologieën wordt de productie van thermoplastische composiet onderdelen rendabel.

Wij zijn ook actief in deze sectoren

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast