Medical

Met de medische industrie richten wij ons op ondernemingen die medische hulpmiddelen produceren en verpakken. Verpakkingen moeten de medisch steriele instrumenten beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vocht, stof, vallen en stoten. De medische industrie is een industrie die net als de farmaceutische industrie sterk afhankelijk is van veranderingen in de gezondheidszorg. Naast een efficiënt verpakkingsproces zijn gezondheids- en veiligheidsdoeleinden ook van groot belang.

Verpakken en uitpakken

Leveranciers van steriele medische hulpmiddelen dienen de sterilisatie van hun producten te waarborgen. Ook de gebruikers van deze hulpmiddelen, zoals ziekenhuizen, dienen op hun beurt in hun processen de hulpmiddelen te beschermen. Of het nu gaat om de fabricage, het transport of het gebruik. In de medische industrie is bij ieder verpak- en uitpakproces, steriele presentatie een belangrijk speerpunt. Deze processen vragen om overzichtelijke werkplekken.

Verpakkingsproces gesteriliseerde medische hulpmiddelen

Er zijn richtlijnen voor het inrichten van een verpakkingslijn die gesteriliseerde medische hulpmiddelen op een efficiënte en veilige wijze transporteert en verpakt. Boikon heeft hier ervaring mee en kan u adviseren in uw stap richting automatisering. Boikon levert innovatieve transportsystemen en handling equipment die aansluit bij de veiligheidseisen. Boikon kan iedere verpakkingslijn op maat optimaliseren en meedenken met de bedrijfsinrichting. Wij maken gebruik van een flexibel montage systeem waarmee multifunctionele faciliteiten worden geconstrueerd.

Wij zijn ook actief in deze sectoren

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast