Expertise

Meer dan twintig jaar ervaring in de productieautomatisering, uw automatiseringswens is het begin van alle ideeën! BOIKON geeft vorm aan de toekomst. Wij creëren nieuwe kansen, nieuwe paden, nieuwe uitdagingen en oplossingen.

Generator

Het oplossen van bedrijfskritische vraagstukken door het ontwikkelen van innovatieve technologische oplossingen - daar krijgen wij energie van!

Ontwikkeling

Bij BOIKON ontwikkelen wij technologische oplossingen voor het automatiseren en optimaliseren van productieprocessen. Onze twintig jaar ervaring in de productieautomatisering heeft geleid tot innovatieve technologieën en een breed assortiment van machines en handling equipment.

Engineering

Onze kernactiviteit is engineering. Daarom hebben wij het volledige engineeringsproces in eigen beheer en hebben wij ons eigen team van talentvolle engineers. Een groep ervaren techneuten met expertise in verscheidene technische disciplines. Wij hebben allemaal passie voor techniek en het streven om altijd steeds innovatievere oplossingen te ontwerpen.

Assemblage en installatie

Ons hoofdkwartier in Leek biedt alle ruimte en faciliteiten om onze eigen monteurs een volledige productielijn tot stand te laten brengen - waarbij u altijd tussentijds welkom bent om de stand van zaken te bekijken. Assemblage op locatie? Ook geen enkel probleem. We monteren, installeren, en trainen uw technisch personeel. Kortom: volledig ontzorgd aan het werk!

 

De kracht

Boikon staat voor slimme techniek, creatieve ingevingen, innovatieve automatisering en krachtige ontwerpen – En dat allemaal onder één dak. Wij hebben vandaag de oplossing voor het vraagstuk waar u morgen pas aan denkt. Dat noemen we shaping technological innovations.

Besturing

Besturing brengt een machine of systeem tot leven. Wij geloven dat dit alleen gerealiseerd kan worden door een goede samenwerking tussen de betrokken engineers. Daarom heeft BOIKON alle technische disciplines, waaronder software engineering en mechanical engineering, in eigen beheer. Wij ontwikkelen zowel de besturing als de mechanische systemen.

Projectmanagement

De totstandkoming van iedere automatiseringsoplossing vraagt om een gestructureerde aanpak. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende projecten. De ervaring van deze projecten heeft geleid tot een eigen ontwikkelde projectmanagement strategie. Onze werkwijze is een nauwgezet proces van voorbereiding, planning, uitvoering en afronding. Wij nemen alle taken van het projectmanagement voor u waar.

Service

De service die BOIKON levert, houdt niet op nadat we een machine hebben geïnstalleerd of een stuk software hebben geïmplementeerd. We blijven betrokken, belangstellend en beschikbaar. Zo ben je ervan verzekerd dat alles over 10 jaar nog net zo goed werkt als op de dag dat het geleverd is.

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast