Wat heeft je voorkeur?

Service met een hoofdletter S

Waar BOIKON ooit begon als rechttoe-rechtaan leverancier van profielsystemen, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een innovatieve alleskunner die langdurende projecten aangaat. Dat betekent ook dat service en onderhoud een steeds prominentere rol is gaan spelen.

Lees meer

Trendwatchen met Leon Hoogland

Samen met collega Stefan Absen vormt Leon Hoogland de harde kern van BOIKON Service. Van het prille begin – “We hadden nog niet eens een eigen ticketsysteem; als een klant belde, moesten we dat handmatig in Excel zetten” – tot het huidige full service concept dat training, onderhoud en upgrades biedt aan alle BOIKON-klanten.

Lees meer

Met een ANWB-taalgidsje op zakenreis

Als een van de langstzittende medewerkers van BOIKON kan alleskunner Klaas Slagter maar moeilijk blijven zitten.

Lees meer

De stagiair die steunpilaar werd

Als student werktuigbouwkunde op zoek naar een stage zag Siebo Beukema in 1998 een advertentie namens een beginnend bedrijfje in profielsystemen, gevestigd op een bedrijventerrein in zijn woonplaats Leek. ‘Mooi’, dacht Siebo, ‘lekker dicht bij huis’. En zo begint het verhaal van werknemer nummer 7 bij BOIKON.

Lees meer

“Voor je het weet ligt er een oplossing waarvan je denkt: ja, dit is het!”

Loop een laboratorium binnen op de gemiddelde Nederlandse universiteit, en grote kans dat je het logo voorbij ziet komen van Waldner Benelux. De lagelandentak van de Duitse onderneming levert zuurkasten, tafels, goten en al het andere meubilair dat nodig is om een lab goed te laten draaien.

Lees meer

Fijne feestdagen!

Met dankbaarheid en tevredenheid mogen we terugkijken op wat we het afgelopen jaar met z’n allen hebben bereikt. Wij gaan genieten van een welverdiende kerstvakantie, dus van 26 december tot en met 1 januari…

Lees meer

“Dat BOIKON-DNA haal je er niet zomaar uit”

Als er iemand is die het DNA van Boikon ademt, dan is het Jan Groothedde wel. Bijna 20 jaar geleden binnengekomen als stagiair, om uiteindelijk door te groeien tot manager marketing, sales en service, heeft hij het bedrijf zien groeien van een clubje van 12 enthousiaste techneuten tot de grootschalige innovator die het nu is.

Lees meer

Rust, reinheid en robots

Bij het Universitair Medisch Centrum in Utrecht worden elke dag de grenzen verlegd. Zorg en verpleging gaat er hand in hand met revolutionair onderzoek en grootschalige uitdagingen – termen die óók bij de dames en heren van BOIKON de harten sneller doen kloppen.

Lees meer

Met BOIKON naar boven

Zeg Fokker, en er zal bij iedere Nederlander met enige geschiedeniskennis een belletje gaan rinkelen. De tijden dat de naam groot op vliegtuigen prijkte zijn inmiddels vervlogen, maar bij GKN Fokker in Hoogeveen houden ze, tezamen met de hoogvliegers van Boikon, al sinds de jaren ’70 de nalatenschap van de naam levend middels de productie van lichtgewicht onderdelen voor de luchtvaart.

Lees meer

Zomervakantie 2022

Het is bijna zover! De zomervakantie staat weer voor de deur. Van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 19 augustus….

Lees meer
  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast