Pharmaceutical

Samen met bedrijven op het gebied van life sciences zijn farmaceutische bedrijven sterk afhankelijk van veranderingen in de gezondheidszorg en ontwikkelingen binnen de geneeskunde. Nieuwe regulering, concurrentiedruk en de strijd tegen de namaak van geneesmiddelen zijn belangrijke aanleidingen tot het automatiseren en beveiligen van de productieprocessen.

Automatiseren verpakkingsprocessen

Deze gebeurtenissen vragen om een geautomatiseerd productieproces. Vanwege de richtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid is betrouwbaarheid ook een belangrijke graadmeter. Boikon levert innovatieve transportsystemen en handling equipment die aan de eisen van de farmaceutische industrie voldoen.

Strijd tegen namaak en illegale handel

De strijd tegen namaak en illegale handel vraagt om betrouwbare track en trace oplossing. Het is voor de farmaceutische industrie essentieel dat producten gevolgd kunnen worden tijdens de productie en distributie. Serialisatie maakt het mogelijk om producten te traceren aan de hand van een unieke code. Vanaf 2019 is serialisatie van geneesmiddelen namelijk verplicht.

Wij zijn ook actief in deze sectoren

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast