Laboratoria

In een laboratorium verrichten wetenschappers of studenten scheikundig, biologisch en natuurkundig onderzoek. Het verversen van lucht, koelen, verwarmen en het afzuigen van gassen en dampen zijn essentiële processen voor een veilige werkomgeving en betrouwbare resultaten.

Automatiseren labprocessen

Boikon ondersteunt ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen bij het automatiseren van logistieke processen. Ieder type laboratorium (biologisch, chemisch, forensisch) heeft andere richtlijnen. Klanten vertellen ons hoe hun processen verlopen. Op basis van deze informatie stellen wij een automatiseringsoplossing op, voor rendabele en veilige optimalisatie van de labprocessen.

Aluminium profielsysteem

Boikon heeft jarenlange ervaring met het inrichten van laboratoria. Wij geven vorm aan uw labinrichtingswensen door middel van het aluminium profiel systeem (APS). Het APS is de basis voor een modulair inrichtingssysteem voor laboratoria en onderzoekinstellingen. Eenvoudig te monteren, te demonteren en uit te breiden.

Modulaire labinrichting

De cloud constructies, plafondsystemen, wandsystemen en werkplek cellen zijn op modulaire wijze te koppelen tot een op maat gemaakte, flexibele labinrichting. Inclusief gootconstructies met de behuizing van alle appendages en elektrotechnische componenten. Goede toegankelijkheid door uitneembare deuren, panelen en ramen. Ieder profiel is volledig voorzien van de benodigde sleuven ten behoeve van kabelwerk en leidingwerk.

Wij zijn ook actief in deze sectoren

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast