Food Industries

De voedingsmiddelen industrie is een van de koplopers op het gebied van productieautomatisering. De bedrijven blijven zich sterk ontwikkelen en hun wensen rondom productiecapaciteit en efficiëntie wordt steeds veeleisender.

Concurrentie

De voedingsmiddelen industrie is in vergelijking met de andere industrieën sterk onderhevig aan concurrentiedruk. Marges staan onder druk en de consumentenbehoefte verandert met de dag. Met als resultaat een hoge automatiseringsgraad met grote flexibiliteit.

Voedselveiligheid

Een vereiste in de voedselindustrie: voedselveiligheid. Daarom wenst de industrie hygiënische materialen voor alle transporteurs en handlingsystemen waar het voedsel mee in aanraking kan komen. Door de voortdurende innovatie van producten en verpakkingen daagt de voedingsmiddelen industrie ons uit om flexibele, intelligente productiesystemen toe te passen in de moderne industrie.

Breed pallet aan automatiseringsoplossingen

Ook voor de voedingsmiddelen industrie hebben wij een breed pallet automatiseringsoplossingen. Transportsystemen, FiFo buffersystemen, palletizers en depalletizers, sorteersystemen voor de productielijn etc.  Of het nu gaat om bestaande transport- en handlingoplossingen of om nieuwe ideeën, Boikon automatiseert en optimaliseert uw productieprocessen.

Wij zijn ook actief in deze sectoren

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast