Maakindustrie

De maakindustrie is verantwoordelijk voor een groot deel van het Nederlands BNP. Het is en blijft essentieel voor de Nederlandse economie dat deze industrie zich blijft ontwikkelen en flexibel is. Het verzekert de positie van Nederlandse handel ten opzichte van internationale concurrenten. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat Nederlandse ondernemers ook op globaal niveau kunnen blijven opereren. Daarnaast dragen innovaties in de productieprocessen ook bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Denk daarbij aan circulair produceren als oplossing voor het afvalprobleem.

Intelligente automatiseringssystemen

De winstgevendheid in de maakindustrie moet optimaal blijven. Dit vraagt om slimmere en efficiëntere oplossingen voor maakprocessen. Omdat de producten in de maakindustrie aan verandering zijn onderheven, moeten automatiseringssystemen flexibel zijn. Boikon ontwikkelt handling equipment en transportsystemen die bijdragen aan een optimaal productieproces. Door middel van modulair engineeren kunnen automatiseringsoplossingen worden uitgebreid of worden aangepast.

Veilige fabrieken en productieruimtes

Machines in de maakindustrie produceren op hoge snelheid en vaak met meer geluid dan wettelijk toegestaan. Een veilige werkomgeving met geluidsisolatie is essentieel voor de veiligheid van uw productiepersoneel. Er zijn tal van regelgevingen en algemene bepalingen die vastleggen aan welke geluids- en veiligheidsvoorschriften uw productieproces moet voldoen. Onze specialisten ontwerpen omkastingen en afschermingen op maat ter bescherming van uw personeel zonder in te boeten op de toegankelijkheid.

Wij zijn ook actief in deze sectoren

  • Shaping Technological Innovations

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google haar Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn toegepast