Aankondiging afscheid Jeroen Oosterhof van BOIKON

Als BOIKON willen wij jullie meedelen dat Jeroen Oosterhof heeft aangekondigd afscheid te nemen als mededirecteur en mede-eigenaar van BOIKON. Na bijna 25 jaar geleden BOIKON te hebben opgericht, zal hij na de zomervakantieperiode ons familiebedrijf verlaten.

Gestart vanuit een zolderkamer met het maken van technische tekeningen heeft BOIKON een fantastische groei en succesvolle ontwikkeling doorgemaakt tot een échte technologische innovator. Jeroen is, samen met zijn broer Erik, aanjager geweest voor deze ambitieuze groei. De passie, visie en het leiderschap van beide broers heeft geresulteerd in een zeer stabiele, professionele en multidisciplinaire organisatie met een enorme gedrevenheid binnen ons vakgebied. Een gezond en ambitieus bedrijf als BOIKON is continu in ontwikkeling en is nooit af. Jeroen heeft het moedige besluit genomen dat hij zijn ‘handtekening’ zet onder het BOIKON zoals het is gevormd en nu staat! Met trots en dankbaarheid kijken wij terug op een hele vertrouwde en fijne samenwerking zowel met alle collega’s als met al onze relaties. 

“BOIKON is een prachtbedrijf met fijne collega’s en relaties. Die ga ik dan ook het meeste missen. Ik zet mijn handtekening onder het schilderij van BOIKON dat ik samen met Erik en alle collega’s heb geschilderd. Voor mij is het af. Mission completed. Ik ben heel erg blij en heb het volste vertrouwen dat Erik het bedrijf gaat voortzetten en wens BOIKON en al haar relaties een mooie toekomst toe". 

Jeroen zijn aandelen zijn door Erik overgenomen en de dagelijkse leiding zal vanaf heden door hem, in goede samenwerking met ons MT, worden voortgezet. 

De afgelopen en komende periode wordt gewerkt aan overdracht van werkzaamheden en verantwoordelijkheden richting de organisatie. Samen met Erik blijven wij ons met dezelfde energie en passie, zoals u van ons gewend bent, inzetten om ‘onze klanten op voorsprong te zetten met baanbrekende productietechnologieën’.